C-Tools


C-TOOLS

C-Craft maakt altijd gebruik van creatief denken, communicatie en cubes om te kunnen versnellen. Om opnieuw naar huidige vraagstukken, processen, kansen, bedreigingen te kijken, zetten we een aantal ‘tools’ in. Met behulp van deze tools maken we huidige denkpatronen, processen en verwachtingen meer inzichtelijk en ontstaat er een nieuw vertrekpunt.

  • Creatief Denken om het oplossend vermogen te vergroten.
  • Communicatie om te verbinden, te activeren en [beter] zichtbaar te worden.
  • Cubes om stap voor stap doelgericht op reis te gaan en te blijven [project management].

Stel je vraag! Past het niet in één van de onderstaande mogelijkheden, dan maken we deze wèl passend. 


Effectief in één dag.

Van plan op de plank, naar relevant plan op de werkvloer. Van strategie naar marketing- of communicatieplan in één dag. Van strategie naar toekomstige bedrijfsroute in communicatie en doen.

Samen met je team zo concreet mogelijk naar een relevant en werkend plan van aanpak! Gebruik deze dag om je next steps te benoemen en uit te zetten.


Craft-mania – een energieke en enthousiast makende brainstorm op terugkerende vraagstukken.

In een bedrijf zijn er zoveel vragen die in een teammiddag, wekelijkse vergadering of bijeenkomst opgelost moeten te worden. Vaak komt dan op de flip-over alles te staan wat er moet gebeuren. En hoe dan verder? Een korte sessie die je heel veel antwoorden op gaat leveren. Deze Craft-Mania kan geboekt worden vanaf een 45 minutensessie tot zo lang jouw vergadering duurt.


Craft-dag – in een dag van idee naar concreet plan.

In een team werk je aan een of meerdere vraagstukken die er binnen jou bedrijf zijn. Een workshop waarbij we de tools van Creatief Denken inzetten om tot een nieuwe oplossing te komen. Een oplossing die je nog niet kent of juist moet verkennen, maar die jou altijd helpt een eerste stap op je toekomstige route te zetten.

Craft–dag is te boeken als dagdeel, maar ook als XL variant. Bij de XL variant zullen de eerste ideeën verder uitgewerkt worden naar concrete, realiseerbare producten, plannen of doelen.


Craft-expeditie – op expeditie naar toekomstige route map voor je bedrijf.

Vaak blijft een idee toch op de plank liggen of lukt het na stap 1 niet de volgende stap goed te zetten. Ook dan kan je onze hulp inroepen, we denken mee, maken een programma en offerte op maat. In deze variant pakken we de vraagstukken op en nemen jullie mee in onze aanpak. Met het doel zo snel mogelijk op een juiste manier op reis te gaan en te blijven!